Sretan rodjendan prijateljice. Čestitke za rodjendan i stihovi za prijateljicu

Sretan rođendan prijateljice

sretan rodjendan prijateljice

Bilo mi je teško i to nije bio moj dan. Neka zvezde sijaju s puno srece i nek ti želje budu veće. Želm da ti se svaki dan ispuni nekoliko želja i snova i da dugo dolaze bolja jutra, nova! Hvala ti za sreću ,radost i smeh, Hvala ti za svaki skriveni greh, Hvala. Mnogo interesantnih poruka mozete pročitati na našem sajtu i ako želite možete nam i vi poslati vaše prijateljske rođendanske poruke koje ste razmjenjivali da bi upotpunili kolekciju. Neka ti život bude kao san, sretan ti tvoj rođendan! Tokom poslednjih meseci pokušao sam s tobom podeliti priče koje obično pričam ljudima koje. Da bi tvoje ruke dotakle zvezde na nebu, da najlepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rodjendan! Neka ti ovaj rođendan bude najljepši do sada i neka ti se ostvari sve što zamisliš. Već sa prvim slovima koje si istipkala na onom tužnom portalu gdje smo se i upoznale , nekako sam već tada znala da si jedno beskrajno divno biće.

Next

SMS poruke za rođendan

sretan rodjendan prijateljice

Ponekad je dobro prepustiti se i vidjeti kamo će te odvesti. Voleo bih da svoje probleme podeliš sa mnom. Hvala ti za sreću, radost i smeh, Hvala ti za svaki skriveni greh, Hvala ti za sreću što suze briše, Jer takav se prijatelj ne nalazi više! Pa draga moja prijateljice , evo pokušavam da ti napišem tu čestitku za rođendan. Danas sam naišao na neko dvoje koji su pitali za tebe. Čovek je stvoren da gubi i greši. Godine lete, ali u srcu je još mladost.

Next

Sretan rođendan prijateljice moja

sretan rodjendan prijateljice

Puno zdravlja i sreće, bacaj tugu u smeće. Rodjendanske čestitke za 60 rodjendan sestri 1 Sestro moja, lutko moja, moram priznati da kako stariš postaješ sve lepša i lepša. Da, tvoja dobrota je moj putokaz u danima bez sunca. Naručite novu knjigu Anđelka Zablaćanskog. Draga majko, ma koliko god ti bilo teško … Uvijek možeš da se osloniš na mene. Najljepša rođendanska čestitka za prijateljicu! Neka ti se ostvare sve želje koje poželiš na današnji dan.

Next

Rođendanske čestitke za djecu

sretan rodjendan prijateljice

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sad znam da smo ipak priviligovane , jer naše prijateljstvo je mnogo više od sreće , od ljubavi , od iskrenosti i povjerenja sa kojim smo spremni bezrezervno jedna drugoj da poklanjamo. Sve želje tvoje i najljepši san, nek ti donese današnji dan! Izrazite svoje lijepe želje riječima i razveselite svoje prijateljice! Želim ti 12 meseci bez bolesti, 52 nedelje sreće, 365 dana bez briga, 8760 sati ljubavi, 525600 minuta lepih trenutaka i 31536000 sekundi seksa! Neka ti današnji i svaki idući dan bude ispunjen srećom i radošću! Jer kako god , upravo naše prijateljstvo je ličilo baš na to. Ono - nisu se tražile i ničim izazvane samo se stvorile jedna pred drugom. Eto vidiš, nemaš sve znake starenja. Čovek ne treba da razmišlja o svojim godinama i ne treba da se opterećuje takvim informacijama. Neka te sve brige ovoga sveta zaobilaze u širokom luku, želim da se u tvoj život useli beskrajna radost.

Next

Sretan rođendan prijateljice

sretan rodjendan prijateljice

Pogledaj ovdje sve ostale čestitke za mamin rođendan: Zaželite voljenoj osobi sretan rođendan s nekom lijepom i romantičnom porukom. Želimo ti sve najljepše na današnji dan, anđele naš! Torta za mamin rođendan Rođendan je poseban dan i uvijek ga dočekujemo s velikim entuzijazmom i oduševljenjem. Ponekad kad čujem tvoj glas osetim vetrove da šibaju u moje prozore. Poruku ti pišem, ali ona je kratka da ti kaže sve što hoću: budi uvijek nasmijana i slatka i nemoj nikada osjetiti samoću! Sve i da sam mogla nikak ne bih poželjela bolju prijateljicu od tebe. Draga, evo da se javim na minutu, da prijavim se za po jednu ljutu. Toj osobi želim sve najbolje i srećan rođendan! Pokažite sve svoje osjećaje u ovoj čestitki, neka ova čestitka bude ogledalo vašeg srca.

Next

Sms poruke za rodjendan

sretan rodjendan prijateljice

Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Na današnji dan je tvoj rođendan. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Mila moja majko, svaki dan proveden sa tobom … Za mene je pravo zadovoljstvo. Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.

Next

Rodjendanske poruke

sretan rodjendan prijateljice

Svaki ti minut srećan bilo, svaka ti se želja ispunila! Neki kažu da je rođendan prava prilika da se osvrneš na proteklu godinu. Neprijatelja je mnogo a prijatelja malo. Samo dijelić onoga što ti želim biti će dovoljan da budeš sretan cijeli život. Još godina sto nek te prate pesme naše i u ime to podignite u vis čaše! Svak nas gleda, svak nam se divi, kako naše prijateljstvo živi. Sjetim se starih dana, ispred tvoga stana.

Next

Sretan rođendan draga prijateljice 🍀

sretan rodjendan prijateljice

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan! Sutradan je sve bilo spremno za proslavu mog šesnaestog rođendana. Želim da živiš daleko od bola da ti život bude pun sreće i sjaja i da u ovom svijetu pakla pronađeš kutak raja. Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rođendana! Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe. Ali valjda kada najviše želiš iskazati sve svoje osjećaje, kao da nestane tih dovoljno divnih riječi koje želiš reći.

Next