Skorpija i rak. Škorpija

RAK I ŠKORPION

skorpija i rak

Dok je Škorpija previše zahtevna, posesivna, nefleksibilna, Blizanac je sklon promenama, nestalan i često površan. Muškarci Škorpije su zaštitinički nastrojeni i osećaćete se sigurno uz njihovu energiju i strastvenu prirodu. Muškarac Rak i žena Vaga: Veza između ova dva horoskopska znaka zahtevaće dosta ulaganja i odricanja. Odličan lider, osoba rođena u znaku škorpije je uvek svesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti. Tako Rak može pomoći Škorpiji da lakše raspozna i prihvati svoja osećanja a Škorpija Raku da bude intenzivniji i sigurniji u ono što želi i radi. Mnogi imaju sreće sa nasledstvom. Rak se može činiti kao dominantni partner, ali to nije uvijek istina.

Next

Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Rak

skorpija i rak

Devojke koje nose visoke potpetice dobro znaju da su dobre štiklice jednake injekciji instantnog. Ovo bi mogla da bude idealna veza, jer se odlično nadopunjujete. Ne vole da rade u grupi, jer su netaktične i nemaju puno strpljenja. I u seksu æe se dobro slagati, jer æe Rak veæi naglasak dati na emotivnu komponentu dok æe Škorpion to upotpuniti naglašavajuæi strast. Nije slučajno da ova godina donese i neki novac od neke zaostale odštete, da dobijete sudski proces koji ste dugo čekali ili nasledite neočekivano nešto. Škorpije i posao: Škorpije su odlični lekari, hirurzi, naučnici i lideri. To ponekad uključuje i želju da budu privlačnije i imaju veće grudi.

Next

Horoskop

skorpija i rak

Biti ili ne biti pitanje je sad, česta je misao ove kombinacije koja nosi izraženu markatnost, privlačnost i erotičnost koja voli mentalnu provokativnost, zainteresovanost za nove stvari,koju privlači okultizam i kojoj su prvi utisci od velike važnosti. Često imaju problem same sa sobom i veoma dugo traže sebe. Rak mora da bude dodatno oprezan i pažljiv sa njegovim osećanjima u noćima punog meseca. Nisu skloni sklapanju poslovnih prijateljstava, više vole da se posao dobro uradi. Odličnu karijeru će napraviti i kao domaćice, baštovani ili novinari. Škorpije nikada ne odustaju, vrlo su odlučne u želji da dostignu svoje ciljeve.

Next

Škorpija horoskopski znak karakteristike

skorpija i rak

Škorpije su radoholičari i takav način života utiče na njihovo zdravlje. Poslušajte savet starijeg člana porodice i slušajte svoju intuiciju. Muškarac Rak i žena Škorpion: Prve impresije žene Škorpiona i muškarca Lava nakom njihovog susreta izvesno će biti vrlo upečatljive. Više od svega vole iskrenost, otvorenost i sami su takvi. Susret dve Škorpije može se nazvati neobuzdanim praskom intenzivnih strasti.

Next

Rak i Škorpija (Škorpija i Rak)

skorpija i rak

On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Kada strastvena Škorpija sretne pustolovnog Strelca, na početku će imati dosta zabave jedno sa drugim, dok će kasnije imati problema da razumeju jedno drugo. Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za osobu rođenu u znaku raka. Tradicionalista je, bez smisla za rizik. Harizmatične oznake Intenzivan pogled u očima, mišićavost.

Next

Astro

skorpija i rak

. Burai Šandor, osobama rođenim u znaku Škorpije naredna godina doneće mnogo zadovoljstva, pogotovo na poslovnom planu. Škorpije imaju razvijen instinkt i veruju svom osećaju, zbog čega takođe retko doživljavaju neuspeh. Oboje su vodeni znaci pod snažnim uticajem. Tjelesno se jako privlače i silno žele jedno drugo zagrliti i zaštititi. Veoma su zainteresovani za poslove vezane za zdravlje.

Next