Severina hot slike. Severina bez cenzure! Procurile slike totalno gole pevačice, u pozama od kreveta do kupatila! (FOTO) (18+)

Severina Vučković kao od majke rođena pozirala u Brazilu

severina hot slike

U Hrvatskoj je Lučić bio nepoznat široj javnosti sve do 2004. Severina se ponovno našla u središtu seks-skandala kada su u javnost procurile njezine golišave fotografije. Fotografije su od sinoć počele da kruže intrnetom nakon što su ih domaći mediji javno objavili. S obzirom na to da je jednu od fotografija koje kruže internetom objavila sama pjevačica 2014. Takođe, na jednoj fotografiji u čipkanim gaćicama pokazuje golu dojku, dok u ustima ima vibrirajuću četkicu. Ali ne usuđujem nikoga i nemam gorčine.

Next

PROCURILE NOVE SLIKE GOLE SEVERINE Ko ih je objavio: Severina ili njeni neprijatelji? (HOT FOTO)

severina hot slike

Foto: Srbija Danas Skoro da nije bilo biznisa u koji Milan nije bio uključen: nafta, osiguranje, maloprodaja, bankarstvo, nekretnine… Međutim, u međuvremenu se njegov život okrenuo naglavačke! Međutim, takav scenario je malo verovatan. Moguće je da ćete imati neke ljubavne. Kućni video Lučića i slavne pevačice mnogima na Balkanu bio je motiv da po prvi put priđu računaru i otkriju značenje reči internet. Jedna od teorija je i da su fotografije bile poslane putem društvenih mreža ili e-mailom pa je neko provalio u profil i ukrao fotografije. Nakon prekida s oženjenim Lučićem, Seve je potražila utjehu u zagrljaju poduzetnika Srećka Vargeka. Pričalo se da su zajedno, iako je on tada bio u braku. Ako je i provaljeno u telefon, to je lako proveriti današnjom digitalnom forenzikom.

Next

PROCURILE NOVE SLIKE GOLE SEVERINE Ko ih je objavio: Severina ili njeni neprijatelji? (HOT FOTO)

severina hot slike

Lučić se inače retko kada pojavljivao u javnosti, a gotovo da ga nije ni bilo poslednjih godina otkako mu poslovi idu sve lošije. Ako je na fotografijama zaista Severina i ako je fotografije snimila sama, moguće je da joj je netko hakirao mobitel i ukrao ih, ili da ih je ostavila na nekom starom mobitelu koji više ne koristi pa ih je netko uzeo bez njezina pristanka. A što se Severininog biznismena tiče - on kao u zemlju da je propao! Povoljan vam je dan za ostvarenje planova. Filmić u trajanju od 11 minuta, koji je nastao na Lučićevoj jahti, obišao je regiju, a našao se i na porno-stranicama. On ju je obasipao luskuznim poklonima pa joj je tako kupio i konja Landona, kojeg je kasnije prodala.

Next

Skandal: Procurele gole fotke Severine Kojić (FOTO 18+)

severina hot slike

Nažalost, kada su se osposobili, Severina je već uveliko bila udata, dobila sina, a od novog video snimka koji smo svi željno iščekivali nije bilo ni traga ni glasa. Kako prenose hrvatski portali, popodnevnim satima roletne na prozorima su još bile spuštene, a iz zgrade je izašao komšija. S njim se i zaručila, no zbog čestih nesuglasica su prekinuli. Više je teorija kako je do objave fotografija na internetu moglo doći. Ovo nije prvi put da javnost Severinu 46 vidi bez odjeće.

Next

Republika / NOVE SEVERININE GOLE FOTKE: Hrvatska pevačica kao od majke rođena

severina hot slike

On objašnjava i kako je provaljivanje direktno u mobilni bilo puno češće pre 10-ak godina, kad su to radili preko Blututa. Ako je uspjeh nekoga baciti u blato i duboku depresiju, ako je uspjeh da vam se otkažu sponzorski ugovori i kada svaki smijeh koji čujete mislite da je upućen vama i kad sam morala odustati od onoga što sam najviše voljela, i to gotovo sedam mjeseci, a to su koncerti, onda je pitanje što je to neuspjeh, posebno ako vam se takav neuspjeh dogodi na brdovitom Balkanu. Spremni ste za promene na ovom polju. Afera s njim poznata je upravo zbog nesretnog pornića. Imate veliku želju da se okrenete novim ljubavima.

Next

Skandal: Procurele gole fotke Severine Kojić (FOTO 18+)

severina hot slike

Osećate se nekako sputano kada su u pitanju osećanja. Podsetimo, odmah na početku skandala Severinini advokati su otkrili da su fotografije verovatno plasirali pevačicini bivši partneri i da su nastale pre 14 godina, iako javno kruži priča da su fotke zapravo stare 4 godine. Kada je započela glazbenu karijeru, surađivala je sa Zrinkom Tutićem. Jedna od najčešće spominjanih bila je ona po kojoj je snimku plasirala upravo Seve kako bi oživela svoju tada posrnulu karijeru, a i sada se razvijaju slične priče. Ranije u sličnim skandalima spominjali su se hakerski napadi, ali ima niz teorija. Još uvek nije poznato koje objavio sporne fotke, a mnogi već sumnjaju u njihovu autentičnost.

Next