Senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje. nad Balkanom Na EON platformi sve epizode druge sezone

Senke nad Balkanom 2 sezona 3 epizoda

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

Imate mogućnost da odmah pogledate svih 10 epizoda 2. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćeri Mašom koju obožava. Drago mi je da je serija ponovo dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Susrećemo ih u trenutku kad svaka ima svoj samostalan život. Inspektor Tanasijević nije se mrdnuo od kafane. U koritu ispred tela se nalazi odsečena kravlja glava. I u drugoj sezoni ćemo uživati u rolama koje tumače Marija Bergam; Nenad Jezdić; Goran Bogdan; Jovana Stojiljković; Miloš Samolov; Srđan Žika Todorović; Gordan Kičić; Nikola Đuričko; Nebojša Dugalić; Branimir Brstina; Marko Živić; Toni Mihajlovski; Petar Arsovski… a i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković; Leoni Paraminski; Vesni Trivalić; Marku Grabežu; Igoru Đorđeviću… Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić.

Next

Domace Serije za besplatno gledanje Online

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

Zahvaljujući njenoj sklonosti nesporazumima i sitnim nespretnostima ove simpatične djevojke njen će se boravak u malenom selu nenadano produljiti. U vihoru rata odvijaju se jedne od najljepših ljubavnih priča ikad ispričanih. Bilo je toga i ranije, kada se zaboravi, on se vrati da kazni. Kako bi pomogla obitelji, otišla je raditi u Njemačku, čistiti stan bogatom muškarcu. Nad istorijom i nad njegovim identitetom kao da su se nadvile senke - podelio je svoje razmišljanje o Titu.

Next

Druga sezona serije nad prikovala Srbiju za ekrane: Mnogo novih likova, Bjelin sin na visini zadatka, sve više misterija u Beogradu

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

U njoj važe stroga sigurnosna i druga pravila koja je postavila direktorka Popić, koju svi iza leđa zovu pogrdnim imenima. Pregurali su Andra i Stanko nekako to, stigli do druge sezone i opet su u problemu, na oduševljenje brojnih gledalaca. Bajić je saglasan - ističe da su Senke na više načina pomerile granicu. I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća.

Next

Senke nad Balkanom 2: Kako da pogledate sve epizode odjednom? (VIDEO)

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

Sve na šta ste se kladili - ispostaviće se kao netačno. Tomina žena Helena se teško nosila s neimaštinom i nedaćama koje su ih zadesile i krivila je Tomu što nije bio mudriji i šutio. Upravo završio gledanje Senki 2, malo sporija sredina serije ali zato poslednje 3 epizode prekvalitetne i prezanimljive pogotovo poslednja koja je možda najbolja epizoda ikad snimljena na ovim prostorima. Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko. . Ono što su mnogi primetili je da protagonisti govore na nemačkom, francuskom i ruskom jeziku.

Next

Druga sezona serije nad prikovala Srbiju za ekrane: Mnogo novih likova, Bjelin sin na visini zadatka, sve više misterija u Beogradu

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

U maloj klinici na kraju grada se među pacijentima i doktorima, pored ozbiljnih stvari, kao što je opstanak klinike, deševaju se i brojne komične peripetije koje će nas nasmejati do suza. Pored autora serije Dragana Bjelogrlića, na scenariju su radili Danica Pejović i pisci Dejan Stojiljković i Vladimir Kecmanović. U tom smislu, Švindleri su i ironična, crnohumorna priča o odrastanju, sazrevanju i iskupljenju. U središtu dramske serije Na granici je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo propušta autobus i upoznaje novog graničnog policajca koji je poslan kako bi stao na kraj krijumčarenju iz BiH u Hrvatsku. Prva sezona Senki , emitovana 2017.

Next

nad Balkanom Na EON platformi sve epizode druge sezone

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

Senke 2 paket je aktivan 30 dana od trenutka kupovine. Ratkaj i zaljubljuje se u Helenu Jurić, koja nikako ne odgovara njegovoj obitelji s obzirom da nije plemićkog staleža. Scenarij je napisao Ivo Štivičić, a režirao je Ivan Hetrih. Na istu dolazi i grof Novicki kojeg odvode u posebnu sobu gde treba da sačeka Maju Davidović. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu. U središtu priče je tajkunska obitelj Deverić.

Next

Senke nad Balkanom 2 sezona 3 epizoda

senke nad balkanom 2 sezona online za gledanje

Nakon što proživi najgori dan u životu put je nanosi na put za Dragošje. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane… Jer, svi se bore za svoju prevlast. Svi gledaoci, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, imaju mogućnost da od danas, 8. Prvi minuti druge sezone nas vode u decembar 1933. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa kriomčarenja duhana i ostalih dobara preko granice, mnogo vjeruje Petri te ju uvodi u posao da bi ju jednoga dana mogla nasljediti. U Glavnjači se nalazi Ranko, koji je osumnjičen za ubistvo i koji je pronašao telo na Žrnovu.

Next