Schwarzohrpapagei. Blue

Kleinanzeigen

schwarzohrpapagei

Su dieta en cautividad es amplia. Ve výživě nesmí převažovat zrniny s vysokým obsahem tuku, nejméně 40 % musí být ovoce a zeleniny. Wenige Tage vor dem eigentlichen Brutbeginn sondern sich die Paare vom Schwarm ab und werden aggressiver. Suché zrniny podáváme jen omezeně, dáváme raději přednost granulím s nízkým obsahem tuku, které jsou pro zdraví amazónků nejlepší. Weitere Infos auch zu unseren anderen Papageien auf Anfrage.

Next

Pionus menstruus [menstruus or rubrigularis] (Blue

schwarzohrpapagei

S ohledem na spolehlivost amazónků při odchovu mladých by neměl chovatel provádět umělý chov, jen snad v případě, že by chtěl dodávat krotké ptáky na trh. Především pro děti a seniory je amazónek modrohlavý, ve srovnání s blízkými příbuznými a náročnějšími amazoňany, mimořádně vhodný Popis Samec i samice mají hřbet a spodinu těla, krovky a letky zelené, hlavu a krk modré, na uchu černé, na hrdle je červená skvrna. Amazónek modrohlavý brazilský — Pionusm. Amazónci jsou spolehlivě hnízdící rodiče, kteří se o mladé bezvadně starají. Kopf, Hals und Brust sind leuchtend blau, die Ohrdecken dunkel. Chov Amazónci modrohlaví jsou již dlouhá léta pravidelně odchováváni. Hombro y extremo del ala verde oliva con borde amarillo, cola verde con la punta azul.

Next

Handzahmer Schwarzohrpapagei (Lautersheim)

schwarzohrpapagei

Chovatel se nesmí divit, když v případě, že jsou amazónci příliš tuční, jsou jejich snůšky neoplozené. Stavy v chovech jsou zřejmě zajištěny. Eingestellt von: BirdLife International, 2012. Bidla nebo větve musí být upevňovány na protilehlých stranách, aby museli amazónci úsekem prolétávat a nejen šplhat nebo poskakovat. Das Gefieder ist großteils grün mit einem rosafarbenen Fleck an der Kehle und roten Unterschwanzdecken. Bylo již ověřeno, že pár amazónků je schopen s úspěchem odchovat mláďata jiných druhů papoušků. Pokud si zhotovíme sprchovací zařízení, určitě tím amazónky moc potěšíme.

Next

Schwarzohrpapageien & (Chemnitz)

schwarzohrpapagei

Nabídka se musí často měnit, aby nebyla jednostranná, ale pestrá. Beide Elternvögel füttern die Jungvögel, die mit etwa acht Wochen flügge werden und das Nest verlassen. Hnízdní období začíná většinou v březnu až květnu, ale to může být částečně odvislé od prostředí, kde jsou papoušci umístěni. Später bilden sie immer mehr blaue Federn aus und sind nach ca. V případě, že nejsou amazónci přetučnění a tudíž mají správnou váhu, můžeme ke granulím přidat trochu suchého zrní. Vytvoříme si tím prevenci před onemocněním dýchacích cest s nebezpečnými plísněmi, ke kterým amazónci inklinují. The Blue-headed Parrot, also known as the Blue-headed Pionus Pionus menstruus is a medium large parrot.

Next

Schwarzohrpapagei

schwarzohrpapagei

It is about 27 cm long and they are mainly green with a blue head and neck, and red under tail feathers. Výběr partnera a soudružnost páru je pro úspěch chovu rozhodující. Eimaße 31,5 mm × 25,1 mm, Brutbeginn oft ab Februar bis Juni; gebrütet wird meist ab dem 1. Inteligente, inquisitivo aunque a veces tímido. Selbstverständlich ist er geschlossen beringt und hat alle notwendigen Papiere. Außerhalb der Brutzeit bilden die Vögel auch große Schwärme und können in Plantagen große Mengen an Obst und Feldfrüchte, wie Mais, vertilgen. Hnízdo vyplníme vrstvou hrubých hoblin o výšce 10—15 cm.

Next

Pionus menstruus [menstruus or rubrigularis] (Blue

schwarzohrpapagei

. Die Jungvögel haben weniger Blauanteile am Kopf und sind zumeist am Kopf anfangs vollständig grün befiedert. Oko je hnědé, nahé okruží oka šedé, zobák černošedý, ozobí a nohy šedé. Schwarzohrpapagei mit Küken, 1—2 Tage alt Das Brutpaar baut in sehr hoch gelegenen Baumhöhlen ein Nest. It is a resident bird in tropical and subtropical South America and southern Central America, from Costa Rica, Venezuela and Trinidad south to Bolivia and Brazil. Všude ho najdeme především na tropických lesních územích mezi 600 a 1500 m n. Der junge Mann ist aus 2015, aktuell in der Jungmauser und sehr neugierig.

Next