Ranoranilica 23 epizoda sa prevodom. Ptica Ranoranilica 28. epizoda sa prevodom 1. deo

Ptica ranoranilica 31 epizoda

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Nemoguća ljubavna priča rođena iz osvete prati veliku tragediju dve moćne porodice — Sadoglu i Aslanbej. Trenutno najpopularniji mladi glumački par u turskoj su Akin Akinozu i Ebru Šahin, koji tumače Rejanu i Miran. Mihriban je pita da li se nesto desilo između njih dvoje i da im kaze, ali Sanem samo pobjegne. Kao rezultat te nesreće, Yiğit se sastao sa Sanem i ponudio joj posao. Poslednji datum prikazan iznad ne znači da je to poslednja epizoda, serija je aktuelna i prikazuje se svake nedelje. Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu. Ptica ranoranilica 31 epizoda Dok se Sanem bas nameračila dati otkaz jer je Dzan prihvatio posao bankarstva, ona sva ljuta odlazi iz firme i prilazeći taksiju da ga zaustavi, drugo auto je udara.

Next

Ptica ranoranilica 50 epizoda

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Posto je Sanem zabrinuta za Dzana i ne moze ga nigdje naći, ona pita roditelje znaju li gdje je on jer ga ne moze dobiti na telefon. Hvala vam na razumevanju i strpljenju! Za sva pitanja i nedoumice možete nas kontaktirati, a mi ćemo vam odgovori u najkraćem roku. Can je covjek koji ne voli gradski zivot, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman zivot. Ono što je na nas posebno ostavilo utisak jeste promene koje su uvedene a tiču se obrazovanja žena, oblačenja, osiguranja, penzija, gradova bogatih, izvoznih proizvoda turskih serija, čajeva, banana, kajsija,… , soba za molitvu, običaja na svadbi u vezi brata i oca, granice i odnosi sa Jermenijom… Poštovanje porodice i glave kuće, ugovoreni brakovi, vladavina patrijarhata, osveta i prepreke koje se mogu naći na putu ljubavi između dvoje mladih — sve to je detaljno prikazano u seriji koja je oduševila publiku u Turskoj, a verujemo da će tako biti i sa gledaocima u Srbiji. Kada je reč o turskim serija, ono što prati gotovo svaku visokobudžetnu seriju jeste realan prikaz specifičnih običaja, kulture i cele tradicije, koja je i dana prisutna u velikom delu Turske.

Next

Ptica ranoranilica 50 epizoda

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Nasuprot Miranu, imamo i Rejan, prelepu unuku porodice Sadoglu, koja ima glavu u oblacima, umislila je da princeza iz bajke o kojoj joj je majka pričala. Sve epizode Nemoguća ljubav serije Nemoguća ljubav počinje emitovanjem na televizijskim ekranima od 23. Naime, kada je Ataturk došao na vlast — čovek koga turci smatraju prvim modernim predsednikom, prethodno nametnua pravila su počela sa ukidanjem i položaj žene je dosta popravljen. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Nemoguća ljubav. Sanem se od djetinjstva budi rano ujutru i svako jutro otvara očevu trgovinu.

Next

Nemoguća ljubav

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Ima tu puno da se priča, ali pošto je tema serija, da se vratimo na početak. Dok Sanem razmišlja o prijedlogu, Dzan također pokušava pronaći različite izgovore da odgodi odlazak Sanem. On je financijski direktor magazina. Ukoliko Vas zanima više o tome, preporučujemo Vam da posetite Tursku i sa lokalnim vodičima, od kojih pojedini pričaju naš jezik, se upoznate sa istorijom ove zemlje. Oba brata ce se zaljubiti u Sanem. Postoji veliko iznenađenje za Dzana i Sanem o Yigitu, koji tek ulaze u njihove živote.

Next

Nemoguća ljubav

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Sanem je zabrinuta i odlazi da trazi Dzana. Tada dolazi do kolezije emocija, Miran gubi kontrolu, više ne može da kontroliše razum i srce, i po prvi put u životu se boji — da neće moći da ispuni Rejanu. Miran iz porodice Aslanbej je jedini naslednik ove porodice i 27 godina na umu ima osvetu, bez ljubavi, emocija, sreće, jedino što želi jeste da osveti smrth svojih roditelja, za koju krivi porodicu Sadoglu. Emre je Canov mladji brat i njegova potpuna suprotnost. Iako ne zeli priznati, Dzan je neizmjerno ljubomoran. Ona zamišlja ljubav, srećan kraj, bezgraničnu ljubav.

Next

Ptica ranoranilica 1 epizoda

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Upravo kada se upoznaju, ona menja svoju orijentaciju i zaljubljuje se u Mirana, zbog njegovih crnih očiju i brade, a on se zaklinje da će se osvetiti njenom ocu, Hazaru. Oni joj priznaju da je juče bio malo uzrujan ali da ne znaju zašto pa pitaju Sanem zna li ona nešto. Kada Sinem sazna da u tom magazinu traze uposlenika, ona odmah podnese zahtijev za posao, i tu pocinje ova prica. Vlasnik magazina, Aziz bey, ima dva sina Cana i Emrea. Jedna potpuna slucajnost ce prouzrokovati da ona i Can postanu par i tada se sve pocinje mjenjati.

Next

Ptica Ranoranilica 28. epizoda sa prevodom 1. deo

ranoranilica 23 epizoda sa prevodom

Poslije, uslijed nekih dogadjaja, Sanem postaje Emreova djevojka. . Sanem odvoze u bolnicu, dolazi i Dzan koji poludi kada cuje cije je auto udarilo Sanem. Sanem, pocinje raditi tamo i ubrzo shvata da posao nece ici u skladu s njenim ocekivanjima. Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite sve epizode ove serije po nazivom Hercai — Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate. . .

Next