On trazi. On traži nju za ozbiljnu vezu ili brak

Ona traži nju

on trazi

Trazim iskrenu i vernu devojku ili zenu do 44 godine za brak, koja zeli decu, porodicu i ozbiljan brak bez lazi i prevare. On, umetnik i naučnik kosmopolitskih nazora, blizak ezoteriji, liberalan, ne priznaje tabue, životno, radno i socijalno vrlo aktivan, vedar, senzualan, bez problema i obaveza, živi zdravo, rekreira se sportom i fotografijom, 81 god. Ona traži nju Dobrodošli na kategoriju Ona traži nju Tražite samo djevojke ili žene? Imam 47 godina, zivim u Engleskoj, zaposlen sam, dobre naravi, bez poroka, nemam dece. Zaboravite na sve ostale kategorije. Stranica na kojoj se trenutno nalazite posvećena je vama. .

Next

brak on trazi nju

on trazi

Svi kontakti su odmah dostupni bez registracije ili plaćanja. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Sponzoruse i prevarantkinje svih vrsta zaobidjite me da ne trosite vreme uzalud. Viber i WhatsApp 0044 78 4089 6724 za pocetak samo poruke. Novosti na dijaspori Poštovani posetioci, ako imate problema sa učitavanjem stranice, potrebno je da očistite keš memoriju iz vašeg pretraživača. Fin i pošten momak iz Beograda, visok 179cm tezak 80kg,završio srednju školu zaposlen,nije se ženio dece nema,ne pije i ne pušsi,materijalno situiran i stambeno obezbeđen, želi da upozna devojku ili razvedenu damu bez dece iz Beograda i okoline, radi braka i formiranja porodice.

Next

ET

on trazi

Ostavite svoj lezzbo oglas ovdje Ako ne možete pronaći oglas, tj. Upišite tekstnu poruku i pošaljite je na naš broj. Oglas će biti objavljen odmah! Ne zanimaju me osobe sa tetovazom i pirsingom. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Ovdje ćete naći oglase drugih žena koje traže intimni kontakt ili vezu. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata.

Next

Trazi, trazi

on trazi

. . . . . . .

Next

On traži nju

on trazi

. . . . . .

Next

ET

on trazi

. . . . . . .

Next