Nedeljni horoskop moj astrolog. Horoskop i Astrologija

Nedeljni horoskop

nedeljni horoskop moj astrolog

Psihološki i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. Ljubav Ukoliko ste u braku, ne otežavajte sebi time što se okrećete navodnim obavezama. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Ima tu i pravih, iskrenih osoba ali ima i onih koji samo donose veo iluzije i obmane. Ljudi ekstrema, rigidni, čelične volje, pedantni, fanatici, perfekcionisti.

Next

Nedeljni horoskop

nedeljni horoskop moj astrolog

Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Svoju trenutnu neurotičnost smirujte na drugačiji način,a ne svađama i isterivanjem sopstvene volje, a na štetu odnosa u kojem ste. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Novac Čas ste optimistični čas pesimistični po pitanju finansija. Blizanci Posao Želite mnogo više da radite, ali isto tako da se bavite i opasnim poslovima. Slobodni Strelčevi — emotivnih ponuda ima i to sa više strana. Koliko god vam je potreban odmor u toj meri ste tvrdoglavi na svoju štetu.

Next

Lav Nedeljni Horoskop

nedeljni horoskop moj astrolog

Savet — povijajte se kako vetar duva. Dovoljno je da se malo pokrenete s mrtve tačke i odete tamo gde treba i kod koga treba ako je potrebno i savijenog repa i stvar je gotova. Dolazićete u trenutke kada će vam se činiti da ne možete da se izborite sa ograničavajućim okolnostima i teškim ljudima, ali ćete svojim pozitivnim stavom i izuzetno naglašenim intelektualnim sposobnostima — iz ovoga isplivati. Prvi deo sedmice će vam proći u žestokom rmbanju i verovatno ništa neće ići po vašim planovima ili će se odvijati na najsporiji mogući način. Bolje je reći, nego prećutati.

Next

Nedeljni horoskop

nedeljni horoskop moj astrolog

Zbog novih nesuglasica i »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno. Novac Troškove je sada prilično teško kontrolisati. Za vas je naročito povoljna druga polovina meseca, kada će se prilike jedna po jedna otvarati, a vi osetiti da vam se ponovo vraća vaša stara, odlična energija. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Venera u Blizancima pojačaće komunikaciju, počećemo da se osećamo življe, opuštenije, lakše ćemo i lepše flertovati i mnogo, mnogo pričati o ljubavi. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Next

Horoskop i Astrologija

nedeljni horoskop moj astrolog

Pošto vam je subjektivni osećaj zadovoljstva najvažniji, na njih i ne obraćate mnogo pažnje. Cene su sa uračunatim porezom. Ne donosite brzinske odluke, nije vreme za to. Oko svega ćete morati da se nervirate i da se polomite. Slobodni Jarčevi — i neka prošlost ali i neki noviteti mogu se u ovoj nedelji ničim izazvano pojaviti. Promene u načinu funkcionisanja nisu ono što vam trenutno prija i trebaće vam vremena da ih prihvatite.

Next

Dnevni horoskop

nedeljni horoskop moj astrolog

Sada se sve odvija na nekoj lakoj, lepršavoj, neobaveznoj bazi — to će vam negde i prijati jer vas opušta i donosi vam pozitivno raspoloženje. Nastupaju velike promene, užurbanost, problemi u komunikaciji ili sa tehnologijom. Ljubav — Moguća su velika uzbuđenja u susretima koji će se dogoditi na javnom mestu. Kada vas nešto sprečava, zastanite, priberite se i razmislite gde grešite. Sitne prepreke, ali dovoljne da se osećate nemirno. Zdravlje Smirujte unutrašnju nervozu fizičkom aktivnošću, ali i nekim relaksirajućim momentima. Ako ste slobodni, možete neko lepo veče dočekati sa nekim koga ste upoznali upravo u toku ove sedmice.

Next