Moj astrolog mesecni horoskop. Devica

Mesečni Horoskop

moj astrolog mesecni horoskop

Tokom celog perioda možete dobro saraðivati sa Škorpijama, Ovnovima ili Rakovima. Posao Samo u svojoj početnoj fazi decembar vam može doneti neki pritisak i teškoće preko poslovnog segmenta. Potreban vam je oseæajan i stabilan partner i on je tu negde blizu vas, samo je potrebno da ga prepoznate. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i od oktobra meseca.

Next

Mesečni horoskop

moj astrolog mesecni horoskop

Posebno obratite pažnju na period od 12. Prvo dobro proverite — moguće je da ste itekako neke stvari preuveličali. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama. Ovan, Škorpija, Vodolija i Ribe mogu biti znaci koji æe biti u stanju da vas najviše impresioniraju ali i vi njih. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima.

Next

Meseèni horoskop.

moj astrolog mesecni horoskop

Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. Hoće li se voljeno biće kao prvo setiti ovog bitnog dana. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Dajte sebi malo vremena da proverite da li je ovo neko ko zaista zavređuje vašu pažnju. U tom periodu biste trebali da se trudite da ne budete naprasiti u komunikaciji sa voljenom osobom i da se ne nervirate, jer za to nema potrebe.

Next

Horoskop

moj astrolog mesecni horoskop

Koliko god nam trenutne okolnosti bile restriktivne, one su ipak prilika da više obratimo pažnju na prave vrednosti, koje smo do sada zanemarivali i stavljali u drugi plan. U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja če vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, kao i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Odgovaraju vam oni koje poznajete dugo, i kojima ništa ne morate da detaljno objašnjavate. Trebalo bi da izbegnete zajednièki vid saradnje sa njim, naroèito ako vi niste nosilac posla ili idejni tvorac.

Next

Lav

moj astrolog mesecni horoskop

Može se dogoditi da ne možete da odolite èarima izuzetno harizmatiène osobe koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, èak i ako budete svesni da vaša veza nema perspektivu. Mesečni horoskop za April 2020. Jedino biste mogli da smanjite konzumiranje slatkiša i teške hrane, naročito oko praznika. Jarac æe kao saradnik biti izuzetno naporan i zahtevan. Ok, možda trenutno radite u drugačijim okolnostima, možda vam treba vremena da se svemu prilagodite — ali jednom kada to uradite, sve će krenuti da se odvija mnogo lakše i brže nego do sada. Neko æe vas pozvati da radite za njega, a moguæe je da se radi osobi koja je ne bilo koji naèin vezana za inostranstvo.

Next

Astrolozi

moj astrolog mesecni horoskop

Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Za vas je ova godina idealna prilika, da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status. Ako vam se dogodi da se zaljubite u Bika, Devicu ili Vagu, nemojte ni pomišljati da ih prevarite ili da koketujete sa drugima, jer æe vam osveta biti poslužena hladna i kada se najmanje nadate. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Verovano æe se raditi o osobi koju upoznate na poslu. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Zdravlje Stariji pripadnici ovog znaka bi mogli da obrate nešto više pažnje na bubrege, naročito ako su imali ranije tegoba sa kamenom i peskom.

Next

Jarac

moj astrolog mesecni horoskop

One slobodne, trebalo bi da dobro paze s kim se viðaju nasamo, jer èak i najbezazleniji poslovni susret može biti iskorišæen kao povod da im se pripiše ono što ne stoji. Neko ko ima na neki naèin veze sa medicinom, bilo da mu je to profesija ili potièe iz porodice lekara biæe vrlo uporan da vam se nametne. Posao Izuzetno brz tempo dešavanja tokom decembra, bukvalno do poslednjeg trenutka meseca. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Zdravlje Povoljan zdravstveni period, osim za starije Jarčeve koji češće mogu imati probleme sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, alergijama i prehladama.

Next