Kratke frizure za okruglo lice. 10 Odličnih Frizura Idealnih Za Okruglo Lice

Koja frizura je prava za vaš oblik lica i teksturu kose?

kratke frizure za okruglo lice

Koje frizure ne bi trebalo da nose osobe sa duguljastim licem? Lokne su zaista jedan od poželjnih izbora za duži oblik lica. Frizerka mi sa jedne strane glave, meni uvek radi sa desne jer mi je taj profil lepši, napravi dve, tri pletenice jako stegnute. Izvanredna je za one koji vole dugu i ravnu kosu, savršeno stoji plavušama. Još jedna dobra stvar je da ova frizura pogoduje i tankoj i debeloj dlaci, tako da ne možete pogrešiti. Uske i sitne kovrdže će samo povećati širinu i zaobljenost vašeg lica.

Next

Trendovi frizure za okruglo lice

kratke frizure za okruglo lice

Napravite najviši konjski rep koji možete, poput ovakvog Zendayinog i stvorit ćete dojam da vam je lice duže. Obratite pažnju na pixi frizure za okruglo lice, pogotovo što su veoma popularne u poslednje vreme, a uz to vaše oči će doći do izražaja. Kad pričamo o emo frizurama tada prvo treba spomenuti čuveni pokret od kojeg je sve zapravo krenulo i od kojeg su se počeli razvijati različiti modni trendovi, pa tako i frizure. To je u redu, ali samo ako to zaista želite i sviđa vam se takav izgled. Da biste ublažili potpuno okruglo lice slobodno možete dodati malo volumena.

Next

Zanimljive frizure za okruglo lice za vaš drugačiji izgled!

kratke frizure za okruglo lice

Ova frizura se šiša na dužinu od uha pa do brade sa laganim dugačkim stepenovima. Zauzvrat, taj dodatni volumen smanjuje širinu i povlači fokus na dole, a ne sa strane, izdužujući vaše lice. Ne preporučuje se zalizani bob, već lagani valovi koji uokviruju lice i tako postižu željeni efekt. Lagano zakačite kosu pozadi ostavljajući nekoliko pramenova napred da slobodno padaju. Dugi i elegantni stilovi sa mekim bočnim delom dobro funkcionišu. Kratka, slojevito ošišana kosa svojim dužim pramenovima vizualno mijenja oblik lica i vrata.

Next

Kratke frizure za okruglo lice

kratke frizure za okruglo lice

Simpatične i moderne frizure za najčešću kategoriju lica: Okruglo lice Okruglo lice je čest oblik lica kod ljudi i najviše je kriv za krivi odabir frizure. Talasasta ili kovrdžava kosa, srcoliko lice Kako bi se pomoću kovrča postigla ravnoteža zbog širokog čela, takođe je potrebno slojevito odrezati kosu. Ako je kosa ravna i bez šiški, onda lice poprima još duguljastiji oblik. Naime već duže vreme imate istu frizuru po kojoj ste već postali poznati, koja je postala vaš zaštitni znak. Vilica u obiku srca ume da bude slatka, ali kada su u pitanju frizure, može izgledati vrlo oštro. Na taj način će se lice zategnuti, delovati uže i izgledaćete sjajno! Sada je samo na vama da odaberete vaš stil i odlučite koja frizura vama najbolje stoji. Talase možete lako napraviti peglom za kosu ili okruglom čekom.

Next

TOP 10 frizura idealnih za OKRUGLO lice

kratke frizure za okruglo lice

Još uvek nam niste poverovali? Razdeljak je na sredini, a duge šiške ostavljamo da padaju sa strane. Sa ovakvom frizurom izgledaćete zavodljivo i romantično. Ja je blago rečeno, obožavam i već sam dosadila frizerki sa njom, jer je nosim na svakoj svečanosti. Ona je svoje četvrtasto lice na najlepši način dovela do izražaja. Ako želite imati raspuštenu kosu, napravite razdjeljak sa strane i dobro natapirajte kosu uz tjeme kako bi dobili puno volumena te svu kosu stavite na jednu stranu.

Next

Koje frizure prema obliku lica su kao stvorene za vas

kratke frizure za okruglo lice

Otkrijte zašto su francuskinje verne ovom izgledu. Idealan broj pranja kose bilo bi oko dva puta nedeljno. Pixie razbarušene frizure su takođe dobar način da napravite balans. Visoke žene nekad greše kada je kratka kosa u pitanju. U ovoj galeriji vam donosimo 20 fantastičnih i modernih 20 frizura za okruglo lice. Dovoljno je da iskorigujete duzinu svakog meseca i da drzite kosu uvek cistom. U ovoj temi, bavimo se frizurama I pokazujemo vam neke naše izbore koje vam preporučujemo ako ste i vi jedna od poslovnih žena.

Next