Hotmail prijavi se. Športni portal playstation.events.doubledutch.me

Prijava na Gmail

hotmail prijavi se

Ne zaboravite zatvarati sve prozore preglednika. Ako stara lozinku radi, morate da zaključate uređaj i zatim ga otključate pomoću nove lozinke. Ne zaboravite da zatvorite sve prozore pregledača. Je li vam potrebna dodatna pomoć? Ako i dalje imate problema sa prijavljivanjem, pročitajte članak. Prijavite se u Hotmail ili na Outlook. Potrebna vam je dodatna pomoć?. Ne možete da se odjavite iz usluge Outlook.

Next

Office 365 Login

hotmail prijavi se

Microsoft uvek pazi na neuobičajene aktivnosti kod prijavljivanja, u slučaju da neko drugi pokušava da koristi vaš nalog. Ako i dalje imate problema s prijavom, pročitajte članak. Blokiranje ponekad sprječava prikazivanje slike. Nakon 365 dana neaktivnosti adresa e-pošte će biti izbrisana i nećete moći da je oporavite. Nakon 365 dana neaktivnosti vaša će e-pošta biti izbrisana i neće se moći vratiti. Ako ste na putu na novo mesto ili koristite novi uređaj, možemo vas upitati da potvrdite da ste to zaista vi.

Next

Prijava na Gmail

hotmail prijavi se

Ako staru lozinku radi, morate zaključavanja uređaja i zatim ga otključajte pomoću nove lozinke. Idite na za savete o tome kako da uspešno popunite bezbednosni upitnik. Napomena: Ako nemate ili ne može pristupiti sigurnosnih informacija zamjenski telefonski broj ili e-pošte adresu , kliknite sam ne dobije šifru kada se od vas zatraži koda na prijavu ili nemam pristup te kada ste ponovnom postavljanju lozinki, a zatim slijedite upute. Prijavite se u Hotmail ili Outlook. Napomena: Ako nemate informacije o bezbednosti alternativni broj telefona ili e-adresu , izaberite stavku nisam dobio kôd kada se od vas zatraži kôd u prijavi ili nemam pristup ovim postavkama kada ponovo podesite lozinku, a zatim idite na uputstva. Idite na da biste naučili kako uspješno popuniti sigurnosni upitnik. Ponekad to sprečava prikazivanje slike.

Next

Prijava na playstation.events.doubledutch.me i odjava s tog servisa

hotmail prijavi se

. . . . . . .

Next

Ne možete se prijaviti na svoj Google račun

hotmail prijavi se

. . . . . . .

Next

Ne možete se prijaviti na svoj Google račun

hotmail prijavi se

. . . . . . .

Next