Home alone gledalica. 20 najboljih dečijih filmova

Home Alone 5 (2012) online sa prevodom

home alone gledalica

Mnogi ga smatraju najboljim dečijom filmom svih vremena, a mnogi ga smatraju i jednim od najboljih filmova uopšte. Film se bazira na ideji prva dva djela o dječaku koji se sam za vrijeme Božićnih blagdana suprostavlja grupi pljačkaša odnosno kriminalaca te šalje određenu poruku o obitelji te ljudima općenito u smislu da se pojedine osobe ne može okarakterizirat prema prvim dojmovima. A to ga čini svojevrsnim blagdanskim, pa rekao bih i filmskim, klasikom. Film je, zanemarujući pojedinosti kakvim komedije i zabavni filmovi ne teže za detaljima, vrlo realističan te vješto kombinira zabavu i ozbiljnost. Majka primeti neprisutnost Kevina tek u vazduhu nasred Atlantskog oceana, a sva njena nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Join Julia and Cara as they fight off the evil bad guy! Među tim krivcima sam i ja Nije film tako loš kakvim sam ga u početku smatrao. This movie is better than the original.

Next

Home Alone 1 (1990) Online Sa Prevodom

home alone gledalica

A gedžeti sa ovom temom dostižu vrtoglave cifre, uključujući mnoge komplete čuvenih kocki. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje devojke Natalie Joanna Going. Naslovna numera Somewhere over the Rainbow je i danas veliki hit. Treći dio je razrješen ikakve dubine.

Next

20 najboljih dečijih filmova

home alone gledalica

Nakon prvotne panike zbog ogromnog gubitka, kriminalci se razvesele kad shvate gdje se čip nalazi, a pogotovo kad saznaju da u kući trenutno nema nikoga osim osmogodišnjeg dječaka. Jedan dan njihovi roditelji zapnu u gradu, a kuću namjeravaju opljačkati troje lopova. Dečak oberučke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. No smatram da je i dalje prvi film u serijalu najbolji i najrazrađeniji. Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine.

Next

Home Alone 4 (2002) online sa prevodom

home alone gledalica

Iako je krađa prošla glatko, bez ikakvih problema, zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u igrački automobila na navijanje, završi u tihom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa. Razumijem ako netko i kaže da mu se više svidio od drugog dijela koji je manje-više kopija prvog samo u novom okruženju. Kada Kevinova mnogobrojna porodica u potpunoj zurbi odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gde ce provesti tri dana bozicnih praznika, niko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog decaka. Samo je prikaz igrališta sa zamkama, što je fun za pogledati ali ono. Uz neki od ovih filmova možete prekratiti hladne kišne dane i uz kokice uživati sa decom u kućnom bioskopu. Također, glavnom glumcu, osmogodišnjem Alexu Linzu, nije bilo lako nadomjestii šarm protogonista u prethodna dva Macauly Culkin ali doživljaj je da je uspio u tome u vrlo dobrom djelu filma te da je ostavio vrlo dobar dojam.

Next

Film Home Alone 4 (2003) online sa prevodom

home alone gledalica

Dječak prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svjetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji kompjuterski čip iz američkog Ureda za obranu, iznimno tajni izum koji će vlasniku pružiti dotad neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Just because I barely act anymore doesn't mean I should've been overlooked for the role of Earl Cortez. U novom domu 10-godišnji Finn Baxter Christian Martyn uživa igrati videoigrice dok njegova starija sestra Alexis Jodelle Ferland ne ispušta telefon iz ruku. Najgledaniji dečiji filmovi U današnje vreme kada svi nekud jure, a sa druge strane nas ''bombarduju'' informacijama kako deca provode previše vremena ispred računara i televizije, kako su crtani filmovi ovakvi i onakvi, red je da navedemo i neke filmove koji su zaista lepi i kvalitetni. Džudi Garland je maestralno odigrala glavnu ulogu devojčice iz Kanzasa, Doroti Gejl. Prosječni family fun movie, ok je.

Next

Film Home Alone 4 (2003) online sa prevodom

home alone gledalica

Ovaj film je doživeo ogromnu slavu i snimljena je serija ostvarenja sa Lesijem. U odnosu na prethodna dva djela ovaj film sadrži više komičnih sitvacija i puno više akcije što ga čini zanimljivijim i napetijim. Not since the days of MaCauley Culkin has a Home Alone film captured the hearts and minds of the American people as this movie has. Prvi dio je više obiteljski i dječji a treći više zabavni i malo ozbiljniji tako da svaki od njih ima nešto svoje što odskače kao bolje. Međutim, ono što ne znaju je da je Alex jedina osoba na svijetu dovoljno dovitljiva i hrabra da ih zaustavi, bez obzira na svoje godine. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca — Vera Missi Pyle i Kevinov stari znanac, Marv French Stewart. .

Next