Gledanje zadruge uzivo. TV Pink, TV Pink uzivo preko interneta, Pink online

Zadruga Uživo 24 Sata

gledanje zadruge uzivo

Istovremeno kada počinje Zadruga počeće i suparnički rijaliti šou program na Happy televiziji, novi , pa je Željko Mitrović objavio da će uložiti preko 10 miliona evra kako bi Zadruga bila do sada neprevaziđena emisija. Please contact links hosting and report them in order to remove them. Kako naši izvori saznaju, ne samo da će biti haosa, nego će biti opšte pometnje na Balkanu, kada čujete ova imena. S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama. Pratićemo za vas sve vesti, prvi donositi ekskluzivne informacije iz gazdinstva zadruge. Povedite racuna o nama drugima koji ne prate Farme i zadruge.

Next

Zadruga Uživo

gledanje zadruge uzivo

Therefore, you are using this site at your own risk! Takmičari se takmiče za nagradu od 50. Zasto mislite da da vas program gledaju seljaci i zaludni uzivaoci tudjih zivota. Možete preuzeti neki koji meri potrošnju interneta, tj. Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. If there are links that you believe infringe copyright. Ako ne rade ovi linkovi, napišite u poruci na pa ću pronaći druge, ili predložite neke za koje znate da rade. Svi ostali web sajtovi poput farmatv, zadrugatv su lažni web sajtovi, predstavljaju se da su zvanični, a ustvari su piratski, otimaju narodu novac preko PayPal-a za lažno glasanje, šire viruse, itd.

Next

Zadruga Uživo

gledanje zadruge uzivo

Imena svih učesnika još uvek nisu isplivala na površinu, ali kao i uvek, za vas smo tu da vam otkrijemo ekskluzivne informacije i prvi dostavimo imena svih učesnika. Neverujem da tako lose poslujete! Čelnici televiziji Pink već pregovaraju sa desetina kontroverznih ličnosti u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni. Šou je od tada nastavljao da bude hit za Pink. Because, video in Youtube is legally posted, and open to be embed in external sites, this site only embed that official video with all Youtube rights to do that. Učitavanje plejera traje 15-20 sekunde. .

Next

Zadruga Uživo

gledanje zadruge uzivo

Kako izvori bliski produkciji najveće regionalne medijske mreže otkrivaju — Poznate ličnosti će u njemu biti smeštene, imaće samo 7000 dinara nedeljno da prežive. Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku , a oba striminga se besplatno učitavaju. Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog svijeta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u kući. Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost! Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima još opcija —. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. Bosanske radio stanice uživo na internetu.

Next

TV program

gledanje zadruge uzivo

Kliknite na plejer da bi pokrenuli ton. Uživo prenos na sajtu postoji zahvaljujući ljudima koji postavljaju prenos na internet sa otvorenim kodom da embedovanje, što mi samo koristimo, i hvala na tome. Najslušanije domaće fm radio stanice Srbija, Crna Gora,Bosna i Hercegovina. Pa svaki dan piše u programu da u 19. Ono po čemu će se ovaj razlikovati od Farme i one stare Zadruge… je taj što će 32 učesnika morati da živi u gradu, koji će specijalno biti izgrađen za njih, sa sedam hiljada dinara u džepu. Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom Zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava.

Next

Zadruga Uživo

gledanje zadruge uzivo

Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku , a oba striminga se besplatno učitavaju. Ljudi pa vi se baš šalite sa nama gledaocima! Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. Ovo je nezvanični — fan sajt rijalipataktija Zadruga, a namenjen je druženju i komentarisanju dešavanja u rijalitiju. Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi par sekundi — Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom Zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Kako će se učesnici snaći ostaje na njima. U skladu sa tim su angažovali najveće zvezde srpske estrade, u koju spadaju pevači i pevaljke, starlete i sponzoruše, prostitutke i kurve, kriminalci i lezilebovići.

Next