Gledalica serije domace. Moj rodjak sa sela

Domace Serije za besplatno gledanje Online

gledalica serije domace

Pozdrav svim ljubiteljima domacih filmova i serija! Na premijeri filma održanoj u Sarajevu na otvaranju sarajevskog kulturo-sportskog centra Skenderija, pored Tita i filmske ekipe prisustvovali su i Sofija Loren i Omar Šarif, dok je plakat za fim nacrtao Pablo Pikaso. I na kraju jos samo isprika zbog prevelike kolicine reklama, ali na zalost kako bi sajt ostao besplatan bez njih se ne moze, medjutim vjerujem da ste se vec navikli zivjeti s njima :-. Ljudi sposobni za grandiozna dela i svetski uspeh. Mi smo zemlja sa izuzetnim kinemtografskim ostvarenjima, priznatim i poznatim širom sveta. Pre prve premijere film je prvi put bio prikazan Umetničkom veću. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa kriomčarenja duhana i ostalih dobara preko granice, mnogo vjeruje Petri te ju uvodi u posao da bi ju jednoga dana mogla nasljediti.

Next

Serije sa Prevodom Online

gledalica serije domace

I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Scenarij je napisao Ivo Štivičić, a režirao je Ivan Hetrih. Najpoznatiji i najbolji srpski scenaristi, producenti i reditelji domacih serija su: Slobodan Suljagic, Zdravko Sotra, Mihailo Vukobratovic, Gordan Mihic, Darko Bajic, Sinisa Pavic. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćeri Mašom koju obožava. Potrebna je osnovna registracija, bez potvrđivanja maila i dodatnih maltretiranja. Najavljena kao jedan od najambicioznijih projekata televizije Pink, ova serija će imati 120 epizoda. Danilo Bata Stojković, nepobedivi perfekcionista u svakoj svojoj ulozi je ovde odradio posao roditelja inspirisanog najverovatnije i samim odrastanjem i iskustvima ponesenim iz sopstvene porodice.

Next

Serije sa Prevodom Online

gledalica serije domace

Vi najbolje znate s kime koji žanr vredi gledati, a mi smo vam pripremili preporuke najboljih novijih domaćih filmova. Izrazito komična i rado gledana porodica. Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Priliku da vidite ko je dobitnik lutrije Kraljevine Jugoslavije i koje potrese će u jednoj srpskoj palanci ovaj događaj izazvati, imaćete već od novembra. U vihoru rata odvijaju se jedne od najljepših ljubavnih priča ikad ispričanih. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća. Ratkaj i zaljubljuje se u Helenu Jurić, koja nikako ne odgovara njegovoj obitelji s obzirom da nije plemićkog staleža.

Next

Spisak svih serija

gledalica serije domace

Ovo je sajt za besplatno gledanje filmova bez registracije. Evo koji su se među njima, po mišljenju Đorđa Bajića izdvojili kao najbolji za gledanje u društvu i zašto. Može da kaže ko šta hoće, ovo je dokaz da veliki ljudi, kao Dragan Bejlogrlić mogu na pozitivan način da dopru do ostatka sveta, prikazujući sliku o nama koja nije samo jad, beda, mržnja i rat. U pravom životu nije postojao Flojd, ali jeste Fojt nadimak režisera Branka Baletića najboljeg prijatelja scenariste. Film o jednoj drugoj mladosti, druženju, životu i sudbinama.

Next

Serije sa Prevodom Online

gledalica serije domace

Brojne domace serije sacuvane od zuba vremena cekaju vas na nasem portalu u kategoriji domace serije. Gledajte sve vase omiljene domace filmove i tv serije potpuno besplatno. Jednu predvodi Crni Roko Ljubiša Samardžić , a drugu Veriga Jovan Ličina , dok se sve događa pod budnim okom žandarmerijskog narednika Mile Vrbice Fabijan Šovagović. Isto tako, podmukla plemkinja Sofija Walkovska pokušava spojiti svoju kćerku Lotte s Krstom kako bi ponovno stekla plemićki status kojeg je davno izgubila. Reklame su zanemarljive i svedene na minumum. Izbacuju dedu kroz prozor i tako nastaje potraga za neobično obučenim starcem.

Next

Domaci Filmovi: Najbolji Sajtovi za Gledanje i Skidanje

gledalica serije domace

Fenomenalni likovi i situacije pamte se za sva vremena. Zanimljivo je da je scenarista Dušan Kovačević koji je napisao ovo delo desetak godina pre filma, imao za cilj da aluzijom kritikuje tadašnju vlast i društvo. Od ilegalnog biznisa živi cijelo selo, a Petra postaje glavna udavača u tom malom mjestu. U središtu dramske serije Na granici je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo propušta autobus i upoznaje novog graničnog policajca koji je poslan kako bi stao na kraj krijumčarenju iz BiH u Hrvatsku. Ukoliko uzivate da gledate domace serije, ne lutajte vise, jer na pravom ste mestu. Komika i nezaboravne replike su glavna odlika ovog filma.

Next