Gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem. Vajzat Krkojn Djem 839 » Vajzat Kerkojne Djem Gazeta Paloma » playstation.events.doubledutch.me

VAJZAT KERKOJNE DJEM

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Përshëndetje jam Era nga jugu 49 vjec intelektuale me kulturë e sinqerte fatkeqësisht bashkëshorti me është larguar nga jeta në këto kushte kërkoj shoqërinë e një miku, të jete dhe ai intelektual i sinqertë i paraqitshëm i pasur nga gjendja ekonomike. Ju lutem të kthejë përgjigje kush plotëson kushtet e njoftimit. E dua deri në moshën 65 vjeç, jetoj në Gjermani nuk e dua shumë të gjatë jam e mbajtur punoj akoma dhe flas mir italisht. Jam një zonjë nga Vlora 48 vjeçe, jam e ve dhe kërkoj një zotëri 58-60 vjeç. Jam Lola nga Tirana, e kompletuar ne cdo drejtim me ekonomi te mirë jam shumë e mbajtur. Jam Elida nga Elbasani, jam 50 vjeçe.

Next

Djemte kerkojne djem

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Kërkoj të njihem me një zotëri nga Tirana që jeton i vetmuar. Nese ndonje vajzat ndjen vetn brenda ktij mesazhi. Dëshiroj një lidhje serioze me nje zotri ku te mbizoteroj pozitivja te jet simpatik mbi 50 vjec. Kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën. Nese ndonje vajzat ndjen vetn brenda ktij mesazhi.

Next

Vajzat Krkojn Djem 839 » Vajzat Kerkojne Djem Gazeta Paloma » playstation.events.doubledutch.me

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Dua të lidhem me një djalë por si fillim prezantohuni me sms dhe mëpas ju marr unë. Jam intelektuale, shumë aktive në jetë, banuese në Tiranë, kërkoj një person ku të rrugëtojmë së bashku gjatë gjithë jetës tonë. Kush e gjen veten në këtë sms të lërë njoftim. Doja të bëja një njoftim për ndonjë njohje me ndonjë mashkull për lidhje serioze me një mashkull të moshësh 46 deri në 50 vjec. Jam një vajzë 18 vjeçe nga Tirana. Jam 55 vjeçe, burri më ka vdekur. Djali të jetë deri 45vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë fëmijëme, të jetë njeri i mirë, i sinqertë dhe familjar.

Next

Djemte kerkojne djem

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Jam 55 vjeçe, burri më ka vdekur. Kërkoj respekt dhe mirëkuptim të dyanshëm të jetë mundësisht në kushtet e mia që shoqëria me njeri tjetrin të triumfoje ndaj vetmisë. Jam intelektuale, shumë aktive në jetë, banuese në Tiranë, kërkoj një person ku të rrugëtojmë së bashku gjatë gjithë jetës tonë. Jam nga Vlora beqare, 42 vjeçe. Kush është i interesuar lë nr në redaksi Mirëmbrema Gazeta Intervista.

Next

VAJZAT KERKOJNE DJEM ME NUMER TELEFONI 2017

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Jam Lola nga Tirana, e kompletuar ne cdo drejtim me ekonomi te mirë jam shumë e mbajtur. Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj. Ju lutem i interesuari të lerë një numër tel. Jam një zonjë nga Vlora 48 vjeçe banoj ne Tirane, jam e divorcuar me paraqitje dhe trup te mire. Unë jam 42 vjeçe beqare pa martuar.

Next

VAJZAT KERKOJNE DJEM

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Të interesuarit të lenë nr telefoni në gazetë. Kush e gjen veten në këtë sms të lërë njoftim. Jam me shkollë të lartë dhe e punësuar dhe dua që zotëria të jetë po ashtu i punësuar. Jam Elida nga Elbasani, jam 50 vjeçe. I përgjigjem atij burrit 49 vjeç që kërkon një lidhje me një të moshës deri në 47 vjec.

Next

VAJZAT KERKOJNE DJEM

gazeta paloma 2020 vajzat kerkoj djem

Emri i saj vjen nga një telenovelë e famshme e kohës kur ajo u hap dhe pati shumë sukses. Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj. Vajzat kerkojne djem dhe oferta profesionale online. Per qellime serjoze dhe per martese. Unë jam 42 vjeçe beqare pa martuar. Kërkoj një zotëri që të ketë të njëjtin hall, të jetë nga jugu.

Next