Crodict njem hrv. Pročitajte naslov rječnik njem

Pročitajte naslov rječnik njem

crodict njem hrv

Pomoæi drugome - najljep¹i bo¾iæni dar samome sebi Nalazimo se u dijelu godine u kojemu svi puno govore o bo¾iænome duhu: zajedništvu, ljubavi i miru. Sve nove informacije vezane uz nastavu na daljinu biti æe na našoj web stranici u narednim danima, pa vas molim da ju redovno pratite. Nadaj se najboljem, ali budi spreman za najgore. Pomozite nam razviti Glosbe rječnika i vidjeti kako se tvoje znanje pomaže ljudima širom svijeta. Ako postoji neka greška, onda će biti ispravljena i tek onda je prijevod vidljiv svim korisnicima. Vrući krumpir engleski A hot potato 208. Plakati nad prolivenim mlijekom engleski Cry over a spilt milk 136.

Next

Business kroatisch lernen

crodict njem hrv

Mi osiguravamo ne samo rječnik hrvatski - njemački, ali rječnika za svakih postojećih parova jezika - online i besplatno. Staviti sol na ranu engleski Put salt in the wound. Nov novcat engleski Brand new 126. Kolko para tolko muzike engleski You get what you pay for. Besplatne poštarine Besplatne poštarine vrijede za kupovinu gdje iznos prelazi 200,00 kn. Sollte es trotz sorgfältiger Recherche und Kontrolle dennoch einmal vorkommen, dass ein Fehler auftaucht, bitte unbedingt an uns melden! Please help us improve this site by Total number of language pairs: 482 Total number of translations in millions : 14. Za sve eventualne neodgodive potrebe izdavanje potvrda i sliièno.

Next

werden: Njemačko hrvatski prijevod i rečenice » croDict

crodict njem hrv

Ukoliko se tijekom slijedeæeg tjedna eventualno poka¾e da je zagušenje veæe i da to ometa normalan rad u virtualnim uèionicama vratiti æemo se na rad u dvije smjene, o èemu æemo vas pravovremeno izvijestiti na webu škole. Molimo da se od ponedjeljka u školu iznimno mogu dovesti samo oni uèenici 1. Dvije glave su bolje od jedne. Simply enter the desired number in digits, and the corresponding translation will appear. Na prekrasnom terenu uz Muru u Podturnu natjecalo se preko 270 uèenika iz veæine osnovnih i srednjih škola u Meðimurju. Sajam su posjetili uèenici posebnog odjela s pomoænicima u nastavi i razrednicom Karlom Lešnjak te uèenici 8.

Next

Pročitajte naslov rječnik njem

crodict njem hrv

Ako nađete bilo koju pogrešku ili ste u mogućnosti dodavati nove podatke: molimo učinite to. U suprotonome je moguće odstupanje troškova dostave koje će biti prikazano u ponudi i poslano kupcu. Da bi rječnik bio još precizniji, potrebno je u njega dodavati nove pojmove i ispravljati pogrešno upisane. Pogodak u sridu engleski Hit the nail on the head 138. U infinitivu glagoli završavaju na —en machen, činiti ili —n wandern, hodati; lunjati. Riječi i slike su ažurirani kako bi odražavali promjene u svakodnevnom životu, a popularna patkica skriva se na svakoj dvostrukoj stranici.

Next

Osnovna ¹kola Nedeli¹æe

crodict njem hrv

Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom ažuriranja te promjene cijena. Nakon nekoliko će sekundi biti prikazan osnovni oblik te cjelokupna deklinacija imenice. Biti u bedu engleski Feel blue 13. Glosbe je suradnički projekt i svaki može dodati i uklanjanje prijevoda. To možete učiniti slanjem prijedloga za brisanje, izmjenu i dodavanje. Prikupljene frazeme možete vidjeti ovdje u tabeli.

Next

Hrvatsko

crodict njem hrv

Trebali biste znati da Glosbe ne spremaju riječi nego ideje o tome što riječ znači. Ovo je potpuno besplatni englesko - hrvatski online rječnik. Special character When entering text you must neither pay attention to German nor to Croatian special characters, for the German-Croatian online dictionary croDict. Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posjetitelji komuniciraju sa stranicom. Zahvaljujući Vašim prijedlozima i ispravcima ovaj rječnik danas ima bazu od preko 250 tisuća riječi. Tisuće ljudi će biti zahvalni za to.

Next

Hrvatsko njemački prevoditelj

crodict njem hrv

Djeci predškolske dobi poslužiti će kao uzbudljiva slikovnica, predškolcima kao dragocjena vježbenica za čitanje i pisanje na njemačkom jeziku, a svima kao vrlo učinkovita pomoć u usvajanju njemačkog vokabulara. Wir brauchen eure Unterstützung um das deutsch-kroatisch Wörterbuch croDict. Ako želiš nešto učiti kako treba, moraš to učiniti sam. Selbstverständlich werden die Übersetzungen mit den entsprechenden Sondereichen angezeigt, so dass croDict. To contact me for any reason please send me an email to tkuzmic at gmail dot com.

Next