Blic horoskop. Horoskop

Nedeljni horoskop

blic horoskop

Ženiće se dva puta, no sa prvom ženom neće imati dece. Ili će možda, ipak, višemesečna kriza koju niko nije mogao da predvidi, biti tačka preokreta? Posvetite se sebi i partner će doći sam od sebe. Sve gleda sa ljubaznošću, a i kada je progone, ne traži nikakve osvete, već želi da svojom blagošću dovede sve u red. Slobodne Vage da sačekaju i dobro razmisle pre nego što uplove u vezu sa osobom koju ne poznaju dovoljno. Bolovaće od nogu, zuba i očiju. Istinit je, dobar govornik i ima meku kosu i dobru volju. Slobodni će uživati samo u neobaveznim vezama, bez ozbiljnijih planova.

Next

Dnevni Horoskop, Današnji Horoskop

blic horoskop

Tokom maja bićete izuzetni lenji i naklonjeni isključivo sebi. Zbog neke bede nastradaće u 15. Opustite se, nema potrebe za presijom i agresijom, sve će vam ići od ruke. Ljutina mu brzo dođe, ali se odmah i odljuti. U samom ste epicentru akcije i nemojte. Ako vam je stalo do partnera, budite tolerantniji. Partner je idealan u vašim očima i ne treba da se dvoumite oko izlaska koji planirate.

Next

Horoskop

blic horoskop

U aprilu ako se oženi, biće srećan u braku. Devojka koja se rodi u ovo doba biće široka obraza, u trećoj godini pretrpeće bolove, imaće mnogo prosioca, biće bleda lica, govorljiva i brbljiva pa ipak rado slušana. Mogu da se jave i finansijski problemi, ukoliko niste o svim većim troškovima dobro razmislili i doneli ste odluku naprečac. Imaće sreće u trgovini i u lovu. Vodolija Posao Vaš fokus je na porodici i domu. Moguće je neko poslovno putovanje, koje će vam doneti prizanje i nagradu. Najvjerojatnije nećete željeti zvijezde kako biste se osjećali sretno, zadovoljno i voljeno.

Next

Blic Online

blic horoskop

Majanski kalendar, Tzolkin, je sastavljen od 20 dnevnih znakova i 13 Galaktičkih brojeva, praveći tako kalendarsku godinu od 260 dana. I trpeće još najmanje do kraja godine, tvrde ugledni ekonomski analitičari. Kolege će vas zbog toga izuzetno ceniti. Romantika neće biti izražena, već će dominirati strasne afere koje nemaju potencijal da opstanu. Za ženom će otići i kuću steći, dece će dosta imati. Nego vrlo mlad ženiće se i prva žena umreće mu, a posle 30 godina tek će dobro poživeti u svakom zadovoljstvu.

Next

Dnevni Horoskop, Današnji Horoskop

blic horoskop

Ako ste slobodni moguća je avantura, ali su šanse minimalne za nešto kvalitetno. Put kojim krećete neće biti posebno lak, ali se isplati da uradite nešto za sebe i svoje lične izazove. Bik Posao Vaš horoskop za maj predviđa emocionalne i porodične probleme, zbog čega će vam ova polja tokom petog meseca godine biti najvažnija. Sa braćom ili rođacima će se terati i suditi a za drugoga bi i glavu svoju založio. Ljubav Poslednja nedelja meseca je apsolutno vaša - bićete primećeni, uživaćete u pažnji, a jedna zanimljiva osoba iz poslovnog okruženja biće veoma zaineteresovana za vas. Ne pokušavajte da dominirate i da se predstavljate kao vođa tima ukoliko se od vas traži mnogo oštroumnija solucija u kojoj ćete potencirati jednakost i zajedničke aktivnosti, kao i timski rad na visokom niovou, jer sinergija može da bude ključ vašeg uspeha više nego solo princip kog ste se držali. Ribe Posao Ne želite da budete izigrani, pa ćete pokušati da eskivirate poteze neprijatnih ljudi u svom okruženju.

Next

Mesečni horoskop

blic horoskop

Lav Posao Vaša potreba za materijalizacijom je velika i nemate nameru da radite za sitniji novac. Koliko dobra bude uživala, toliko će i zlu biti podložna. Ukoliko insistirate da radite samo na svoj način,. Nemojte da budete netolerantni i da sve primate k srcu, jer tako otežavate drugima komunikaciju s vama. Putovaće po stranim zemljama i biće od svoga oca na dobar put izveden.

Next

Ribe » Horoskop

blic horoskop

Voleće mnogo svoju braću, a imaće decu srditi kao što je i on sam. Po nekad pada u gnev i plač i zbog toga pati od glavobolje. Suočićete se sa sopstvenim limitima, ali to može i da otvori neka nova, lepša poglavlja u vašem životu. Nije loša ideja da se malo više odmarate i radite nešto za sebe. Morate više da se odmarate, a ne bi bilo loše da odete i na neku masažu. Njima je teško da žive bez seksa, kao i bez drugih oblika intimnosti ili zadovoljavanja seksualnih potreba. Ljubav Ukoliko ste u braku, ne otežavajte sebi time što se okrećete navodnim obavezama.

Next