Akrapovic za auto. 25 GODINA AKRAPOVIČA Čarolija slovenskog škorpiona

Akrapovic Cars Akrapovic Evolution Line

akrapovic za auto

Uz to, sve rade posve sami, od konstrukcije i dizajna do izrade cijevi i varenja, ključnog za kvalitetu konačnog proizvoda. Ubrzo je bio vidljiv snažan porast prodaje, posebno u Nemačkoj, odnosno prodaja je povećana za 70% na godišnjem nivou. Every component of its products is carefully constructed and manufactured to provide deep and powerful sound and faster acceleration, representing the next level of evolution of exhaust systems. Takodje slikamo najluksuznije automobile koji se voze u Beogradu. Explore the benefits of our 2D and 3D laser cutting, unique welding skills, state of the art titanium foundry, and the production of race-proven hand-made carbon composites.

Next

Akrapovic Motorcycles South Africa, Unit 10 High Tech Village Superio Road Midrand, Johannesburg (2020)

akrapovic za auto

Pored toga, radionica je premeštana iz fabrike od 450m2 u fabriku 3000m2 u Ivačna Gorica. Stretching the limits of reality, the Miura sports coupe was the staple for the company. The end result is that these or rather similar exhaust systems make their way into normal production cars, in some cases without affecting the warranty. No, Igor već u mladim danima kao strastveni natjecatelj na motociklističkim utrkama u bivšoj Jugoslaviji, otkriva koristi kvalitetnog ispušnog sustava. . Osim što posjeduje vlastitu ljevaonicu titanija, pored razvojnog centra u Ivančnoj Gorici, Akrapovič je uložio i u veliki proizvodni pogon u Črnomelju čime je proizvodnja utrostručena -------- 1991.

Next

Akrapovic Motorcycles South Africa, Unit 10 High Tech Village Superio Road Midrand, Johannesburg (2020)

akrapovic za auto

On one hand, it must not exceed the allowed noise levels, yet to be deep and powerful. Radi se o tome da nudi oštriji zvuk, ali u isto vrijeme bržu akceleraciju. Akira Yanagawa u Zeltwegu donosi Akrapoviču i prvu pobjedu u nekoj utrci Svjetskog Superbike prvenstva. S obzirom na to da je kompanija povećala svoje prihode, novac ostvaren od prodaje je ulagan u njenu modernizaciju i tehnologiju. Tvrtka Akrapović preoblikovana je u dioničko društvo, a predstavljen je i njezin novi logotip s imenom tvrtke i stiliziranim škorpionom 2008.

Next

Ispušni sistemi Akrapovič

akrapovic za auto

Njegova tvrtka zapravo je i jedina na svijetu koja ima svoju vlastitu ljevaonicu titanija, što joj omogućuje kontrolu kvalitete od samog početka te kompleksnost proizvodnje koju drugi teško mogu kopirati. Nedugo nakon Kawasakija sve japanske Superbike momčadi prelaze na slovenske auspuhe, a u kolovozu 1997. Osnivač tvrtke je Igor Akrapovič koji se više od deset godina bavio utrkama na motociklima. Sizes avaialable:63mm inlet, 89mm outlet63mm inlet, 101mm outlet67mm inlet, 89mm outlet67mm inlet, 101mm outlet70mm inlet, 101mm outletParts supplied onlyWe can offer nation-wide delivery serviceAddress: No. The company has provided with the latest technological know-how in to give it the best advantage on the track. Tvrtka radi veliki tehnološki iskorak otvorivši svoju vlastitu, state-of-the-art ljevaonicu titanija za izradu vrhunskih ispušnih sustava 2010. Sale includes the carbon fibre exhaust tips.

Next

25 GODINA AKRAPOVIČA Čarolija slovenskog škorpiona

akrapovic za auto

Za pojedinačnu kupovinu vrijede cijene u trenutku predaje narudžbe. Posao im je baziran na proizvodnji visoko kvalitetnih ispušnih sistema za motocikle i automobile s visokim performansama. Ono što je posebno traženo u posljednje vrijeme je sistem za zvuk koji omogućuje vozaču da dok vozi pomoću malenog daljinskog upravljača podešava zvuk svog ispušnog sistema! Built on racing victories, Akrapovič is synonymous with high-performance, innovative exhaust systems for motorcycles and performance cars. Explore the benefits of our 2D and 3D laser cutting, unique welding skills, state of the art titanium foundry, and the production of race-proven hand-made carbon composites. Jedna od stvari koje su izašle iz kompanije Akrapovič je i prigušivač koja je, možemo to tako reći, pokorila svijet. The company uses premium materials like titanium, stainless steel, and aluminum to make its exhausts withstand extremely hot gases produced by high-performance engines. Go on a journey through the Akrapovič Company and take a peek behind the scenes at our unique craftsmanship paired with advanced technology.

Next

Ispušni sistemi Akrapovič

akrapovic za auto

Slike auto dijelova su simbolične i ne garantiraju karakteristike proizvoda. Potrebno je istaknuti da je oko 90 svjetskih prvaka u utrkama u automobilima i motociklima na svojim vozilima imalo ili ima ispušne sisteme iz tvrtke Akrapovič! U tvrtki je zaposleno 800 radnika koji koriste zadnja tehnološka otkrića, procese i najfinije i najmodernije materijale, sve kako bi dobili proizvode visoke kvalitete. More often than not it also presents a great opportunity to work with motor vehicle manufacturers to design, develop and manufacture these systems for their motorsport teams. Njegovi rezultati uvijek su bili odlični, ali htio je da motori koje on vozi i koristi imaju još bolje performanse. Kad se motor sklopi, napravicu video gde uporedjujem zvuk pre i posle reparacije. Pritom, zbog upotrebe titanijuma u izradi ovaj izduv je lakši za 21 kg od fabričkog.

Next